Стали відомі подробиці ДТП на Львівщині, в якій постраждала мешканка Івано-Франківської області (ВІДЕО)

2021-09-02-104650
2021-09-02-104650

Водій автомобіля «Citroen Jumpy» здійснив зіткнення з автомобілем «Mercedes-Benz», під керуванням 23-річного мешканця Івано-Франківської області. Внаслідок ДТП, пасажирка «Мерседеса», 57-річна мешканка Івано-Франківської області, отримала тілесні ушкодження та була доправлена в медичний заклад.

Як інформує «Варта1», у ГУ Нацполіції Львівської області повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталася 1 вересня, о 18:00 год, на автодорозі західний об’їзд міста Львова.

Водій автомобіля «Citroen Jumpy», 43-річний мешканець міста Яворів, здійснив зіткнення з автомобілем «Mercedes-Benz», під керуванням 23-річного мешканця Івано-Франківської області.

Внаслідок ДТП, пасажирка «Мерседеса», 57-річна мешканка Івано-Франківської області, отримала тілесні ушкодження та була доправлена в медичний заклад.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Як повідомляла «Варта1», 1 вересня, на Львівській об’їзній сталася ДТП.

[arve url=«https://www.youtube.com/watch?v=VhqulMjFQEs» loop=«no» muted=«no» /]

varta1.com.ua: Новини