Стали відомі подробиці стрілянини на території популярного відпочинкового комплексу (ФОТО)

WhatsApp Image 2021-08-11 at 10.44.25
WhatsApp Image 2021-08-11 at 10.44.25

Подія сталася у одному з розважальних закладів села Гать. Чоловік розпочав сварку з власником комплексу, яка продовжилася вже на парковці для автомобілів. Саме там зловмисник дістав пістолет та здійснив один постріл. Після цього сів до свого авто марки «AUDI» та поїхав у невідому напрямку. 

Як повідомляє Нацполіція Закарпатської області, 10 серпня надійшло повідомлення від власника відпочинкового комплексу про конфліктну ситуацію на території ресторану у селі Гать Берегівського району.

За викликом оперативно прибули поліцейські, які встановили, що, близько 22:00 год, до ресторанного комплексу заявника приїхав черговий відвідувач. Чоловік деякий час поводив себе адекватно, але згодом розпочав сварку з власником комплексу, яка продовжилася вже на парковці для автомобілів. Саме там зловмисник дістав пістолет та здійснив один постріл. Після цього сів до свого авто марки «AUDI» та поїхав у невідому напрямку.

Поліцейські, з допомогою системи відеоспостереження «Безпечне Закарпаття», швидко відстежили маршрут руху зловмисника. У результаті, 40-річного чоловіка, який вчинив хуліганські дії, затримали в Мукачеві. У фігуранта вилучили зброю з якої він стріляв та набої до неї. Попередньо — це стартовий пістолет.

Окрім цього поліцейські помістили на арештмайданчик і автомобіль підозрюваного.

Самого ж порушника затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За вказаним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство із застосуванням зброї. Відповідно до санкції статті затриманому загрожує до 7 років позбавлення волі.

[gallery link=«file» ids=«299955,299956,299957»]

varta1.com.ua: Новини