Став янголом в 19 років: Україна втратила воїна Юрія Гука (ФОТО)

Вічна пам'ять

В боротьбі за рідну землю від російського ворога, на війні загинув воїн Третьої штурмової бригади Юрій Гук із Івано-Франківська. Про втрату сповістив у Facebook ліцей №16 Івано-Франківської міської ради. Прощання з Героєм відбудеться 15 квітня.

Хлопець покинув навчання у сфері IT у виші та добровольцем пішов воювати за Україну.

Зовсім молодий, а такий відважний захисник став небесним янголом у 19 років.

«А ти на небо зовсім рано полетів, в обійми Бога, що прийняв тебе до себе…» Страшна звістка знову прилетіла чорним зловісним птахом, перетворивши весняний день у темряву нестерпного болю і глибокої жалоби", – зазначили у навчальному закладі.

Довідка про Героя: Випускник ліцею Гук Юрій Романович, 03.05.2004 р. н., з повномасштабним російським вторгненням лише вступив до вишу.

Він опановував IT-спеціальність в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти й газу.

Торік студент залишив навчання й пішов до Сил оборони, аби захищати рідну землю від ворога. Добровольцем він поповнив лави легендарної 3-ї окремої штурмової бригади. Солдат Юрій Гук героїчно загинув під час виконання бойового завдання на фронті 10 квітня 2024 року.

«3 травня йому мало виповнитися 20 років. Вічна пам’ять тобі, Юрчик, ти назавжди в наших серцях!» – написала у Facebook Людмила Кудря.

Вона зазначила, що похорон відбудеться сьогодні, 15 квітня.

Читайте також: на Львівщину востаннє додому повертається 24-річний Герой Богдан Вдович (ФОТО)

Жінка закликала містян прийти і віддати шану юному Герою.



varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також