Страшна смерть: зачинені вдома діти загинули під час пожежі (відео)

Троє дітей загинули під час пожежі в селі Велика Знам’янка, на Запоріжжі. Приватний будинок запалав, коли матір була на роботі і діти залишилися вдома самі, йдеться у сюжеті «ТСН.19:30».

Поліція та рятувальники на місці пожежі з’ясовують причини страшної трагедії. Про пожежу у селі дізналися ввечері, коли жінка, що винаймала цей будинок, прибігла до сусідів по допомогу. Коли люди дісталися оселі, вона була майже повністю охоплена вогнем. «Тут навіть підійти близько ніяк було. Ви ж розумієте: все старе, горить сильно», — розповів сусід Дмитро Єрченко. «Пробували, але який сенс. До наступної кімнати все одно повзеш — і все. Звідси жарить — вогонь великий був, а тут усе в диму, не видно», — додає сусід Володимир Ястребов.

Вочевидь, вогонь спалахнув у кімнаті, де стояв старий камін. Малюків знайшли у дальній кімнаті, де вони намагалися сховатися. 6-річна Оленка та її 4-річний братик лежали в обіймах один одного, найменшу Софійку, якій нещодавно виповнилося два рочки, знайшли біля її ліжечка. У кімнаті діти сховалися, бо туди в останню чергу дійшов дим. Там був і телефон — можливо, діти намагалися подзвонити і попросити про допомогу.

У цей будинок 29-річна жінка разом з дітьми вселилася у вересні. У селі розповідають, що мама ростила малечу без чоловіка, днями працювала. Про старшу дівчинку, яка пішла у перший клас, кажуть, що дитина мала вади розвитку та дуже погано розмовляла. Їй не вистачало уваги і вона дуже тягнулась до однолітків. «Вона дуже добра, тут усі діти її любили, і всі розуміли навіть, як вона розмовляє — діти якось перекладали, з нею дружили всі. Дитина дуже хороша», — розповіла класний керівник.

Причини трагедії з’ясовують правоохоронці. Наразі, відомо, що раніше у цьому будинку вже траплялося загорання, але, попри це, матір замкнула дітей у хаті, коли пішла на роботу. Вибратись на вулицю, коли спалахнуло полум’я, вони просто не мали можливості. «Вона їх постійно зачиненими тримала. У неї було вже попередження одне, навіть два, раз вони ледве не згоріли — вона вже гасила вогонь у домі. Але просто вона їх залишала постійно в домі одних», — розповіла сусідка Юлія Лукьянова. Остаточні висновки мають оприлюднити після завершення усіх експертиз. Дітей поховають у четвер.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також