Страшна трагедія у Полтаві: росія вбила батька воїна-штурмовика, якого він сподівався захистити, вирушивши на війну

Вічна пам'ять!

Внаслідок смертоносного удару РФ по Полтаві загинув, зокрема, загинув 66-річний Петро Городницький - охоронець кампусу Військового інституту телекомунікацій та інформаційних технологій, син якого - 36-річний Олександр - служить в одній зі штурмових бригад української армії та на п'ять днів пішов у відпустку, щоб поховати батька та пережити своє горе. Про це  пише The Washington Post.

Олександр Городницький поїхав до моргу, щоб забрати тіло батька, якого він сподівався захистити, вирушивши на війну, "його лють була стиснутим кулаком". Журналісти зазначили, що воїн відмовився плакати, навіть стоячи біля відчинених дверей у задній частині будівлі, чекаючи, коли йому передадуть тіло батька.

"Я ніколи б не подумав, що дві ракети прилетять у центр Полтави... Ви знаєте, на кого я злий", - поділився чоловік. Під час похорону Петра священник сказав, що "всі чекають смерті на передовій, але, на жаль, це сталося в місті".

Олександр ішов на цвинтар разом із дружиною і втішав її. Штурмовик рідко бував на цвинтарі відтоді, як три роки тому його двотижнева донька раптово померла у візку.

"Йому подобалося уявляти, як батько тримає її зараз, куди б не відправилися їхні душі. Він мовчки спостерігав, як на могилу накидали землю... Олександр не плакав. У нього залишився тільки цей день. Наступного ранку він повертався на війну", - йдеться в статті.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також