Стрілянина з участю нардепа Пашинського: потерпілому чоловікові вручили підозру

31 грудня 2016 року, у Київській області, стався конфлікт між Пашинським і мешканцем Васильківського району Хімікусом, у результаті якого депутат застосував вогнепальну зброю.


Як пише видання «УНІАН», з посиланням на адвоката підозрюваного, Марина Парінова на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook», чоловікові, в якого два роки тому стріляв народний депутат України з фракції «Народний фронт» Сергій Пашинський, оголосили підозру в хуліганстві. 


«Майже через два роки після тієї злощасної новорічної ночі, коли депутат Пашинський прострелив ногу В’ячеславу Хімікусу, поліція вручила підозру: мовляв, він хуліганив, нападав на нардепа, який проїздив повз e «Мерседесі», від чого нардеп дуже постраждав», — написала вона. «Дочекавшись, коли стихне резонанс, тихенько, без адвоката, рано-вранці приїхали додому і вручили підозру. Що характерно, нанесення вогнепального перелому беззбройному перехожому для нардепа Пашинського не мало ніяких наслідків, сидить у парламенті, приймає нам закони», — зауважила адвокат.


Нагадаємо, що 31 грудня 2016 року, у Київській області, стався інцидент між Пашинським і мешканцем Васильківського району Хімікусом, у результаті якого депутат застосував вогнепальну зброю.


Хімікус, якого підозрюють у спробі нападу на народного депутата, заявив, що той першим дістав зброю. Він, також, зазначив, що Пашинський не зробив попереджувальний постріл вгору та цілився йому в груди.


У вересні минулого року Генеральна прокуратура України повернула депутату Верховної Ради від «Народного фронту» Сергію Пашинському його пістолет "Глок!, який вилучили після того, як парламентарій поранив у ногу В’ячеслава Хімікуса.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі