Стронгмен зі Львівщини став найсильнішим чоловіком Європи (ВІДЕО, ФОТО)

Вітаємо нашого спортсмена!

Павло Кордіяка зі Львівщини став найсильнішим чоловіком Європи. 27-річний львівський спортсмен переміг у змаганнях «Найсильніша людина Європи». Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Львівської ОДА

В Англії, у містечку Лідс, що вважається батьківщиною «стронгмену» в Європі, учора відбувся конкурс «Найсильніша людина Європи».

За нагороди позмагалась найкращі атлети континенту, зокрема й представники України. Цікаво, що друга сходинка п’єдесталу також за Україною – срібло змагань виборов титулований український стронгмен Олексій Новіков

Найкращий результат вдалось продемонструвати львів’янину Павлу Кордіяці. також на змаганнях Павло встановив новий світовий рекорд у вправі Колесо Конана.

Павлові 27 років. Він навчався у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського. Тренування зі стронґмену почав у 2014 році.


Додамо, що  стронгмен – це змагальний вид спорту, в якому атлети демонструють фізичну силу, виконуючи різноманітні силові вправи.

Читайте також: Ломаченко заявив, що щодня думає, як вижити до наступного дня

Одноденні змагання в Лідсі складалися з п'яти виснажливих випробувань, стратегічно підібраних і вибудованих таким чином, щоб перевірити кожен аспект сили учасників.

Спортсмени віддали всі свої сили, щоб поборотися за один з найпрестижніших титулів у світі.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також