Студенти «замінували» київський коледж, у якому навчаються: яке покарання їм загрожує (ФОТО)

Жартівники можуть сісти на вісім років за ґрати

ФОТО: поліція Києва

У Києві двоє студентів повідомили на спецлінію поліції про замінування коледжу, у якому навчаються. Повідомлення виявилось неправдивим, а жартівників правоохоронці доставили до управління поліції. Триває досудове розслідування. Про це повідомили в поліції Києва.

Нещодавно до поліції зателефонували невідомі та повідомили, що у приміщенні професійного коледжу на вул. Старосільській закладена вибухівка. Для перевірки на місце прибули патрульні, ювенальні інспектори та слідчо-оперативна група. Правоохоронці оглянули коледж і не знайшли жодних небезпечних предметів чи речовин.

Правоохоронці оглянули приміщення навчального закладу та, на щастя, жодних небезпечних предметів чи речовин не виявили. Поліцейські встановили власника мобільного телефону, з якого надійшов виклик.

Фото: поліція Києва

«Як з’ясувалось, хлопець залишив свій телефон на зарядці без нагляду, а тим часом двоє інших студентів зателефонували з його номеру до поліції та повідомили про »замінування« коледжу», – йдеться в повідомленні поліції.

 Ювенальні інспектори разом з патрульними розшукали неповнолітніх товаришів на території навчального закладу. Вони зізнались у скоєному та пояснили, що хотіли пожартувати. Порушниками виявились кияни 2006 року народження.

Фото: поліція Києва

Читайте також, за псевдозамінування ТРЦ «Spartak» затримали львів'янку: деталі від поліції (ФОТО).

Слідчі розпочали кримінальне за статтею про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян. За такий злочин загрожує до восьми років ув’язнення. Триває досудове розслідування.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк