Студентка КНУ звинуватила викладача в сексуальних домаганнях: що відомо про скандал

Поліція завершила розслідування

Студентка Київського національного університету Марина Калашнікова звинуватила викладача, завідувача кафедри біохімії Навчально-наукового центру «Інститут біохімії та медицини» Олексія Савчука у сексуальних домаганнях. Через це в університеті засідала комісія.
 
Також студентка 2 курсу магістратури звернулась до виконувача обов'язків голови Студпарламенту ННЦ «ІБМ».

Про це повідомив Студентський парламент ННЦ «ІБМ» у Telegram.

Згодом, 23 липня, комісію було скликано повторно за участю студпарламенту ННЦ «ІБМ», де згоди дійшли всі члени комісії та відповідно поставили свої підписи.

«Комісія Інституту, яку скликали для розгляду цієї справи, завершила своє розслідування та подальші дії перейшли на рівень Університету», – йдеться у повідомленні.

У коментарі «УП. Життя» ректор Київського національного університету Володимир Бугров розповів, що поліція здійснює перевірку.

«Після того, як ми отримаємо висновки їхнього розслідування, буде вжито відповідних правових заходів. Викладач зараз перебуває у відпустці», – зазначив Бугров.

Щодо коментарів студентки Марини Калашнікової, то їх поки не отримано.

Пізніше студентський парламент ННЦ «ІБМ» у Telegram повідомив, що поліція теж завершила своє розслідування.

«Так як за чинним законодавством воно може тривати до одного місяця та має містити прямі докази», – додали там.

До речі, скандали в університеті виникають не вперше. Зокрема, взимку 2022 року у мережі поширювали листування з еротичним підтекстом, які нібито вів ректор КНУ зі студентками.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також