Створив інтернет-крамницю з продажу наркотиків: у Львові затримано наркозбувача (ФОТО)

У помешканні чоловіка також було виявлено кущі рослин елітних сортів коноплі

ФОТО: Національна поліція у Львівській області

Зловмиснику, який створив інтернет-крамницю з продажу наркотичних речовин та реалізовував «товар» шляхом «закладок» на території міста, загрожує покарання — до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомила Національна поліція Львівської області.

23 липня, під час відпрацювання співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області спільно зі слідчими відділу поліції № 2 Львівського районного управління поліції № 2 на вулиці Зеленій, у Львові, вилучили у 28-річного львів’янина поліетиленовий пакет із наркотичним засобом «канабіс» вагою близько 50 грамів.

Крім того, під час санкціонованих обшуків у помешканні зловмисника правоохоронці виявили паперові згортки з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на «канабіс», вагою близько 20 грамів, кущі рослин елітних сортів коноплі та обладнання для їх вирощування, електронні ваги, а також інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Фото: Нацполіція Львівської області

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від шести до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Фото: Нацполіція Львівської області

ФОТО: Національна поліція у Львівській області

Нагадаємо, у Житомирі судитимуть за вбивство та розбійний напад чоловіка. Йому загрожує від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також