Суд на Львівщині покарав батька за те, що його син отримав передозування наркотиками

Хлопця госпіталізували

ФОТО: ілюстративне

На Львівщині судили чоловіка, чий неповнолітній син потрапив до лікарні з отруєнням наркотичними речовинами. Дрогобицький міськрайонний суд Львівщини визнав його винним у неналежному виконанні батьківських обов’язків та призначив штраф на суму 850 грн. Про це йдеться у матеріалі справи, пише zaxid.net.

Зазначається, що неповнолітній хлопець у 6 листопада потрапив у Дрогобицьку міську дитячу лікарню та був госпіталізований із діагнозом отруєння наркотичними речовинами. На батька підлітка поліція склала протокол про вчинення адмінправопорушення за фактом неналежного виконання батьківських обов’язків.

На розгляд справи у суді батько хлопця не прийшов. Варто додати, що у 2021 року на тата поліція також складала адмінпротокол через неналежне виконання батьківських обов’язків, бо його син потрапив до лікарні з наркотичним отруєнням. Тоді суд обмежився усним зауваженням.

Читайте також: п'яна матір заснула разом із маленькою дитиною у львівському парку

Цього ж разу суддя призначила батьку підлітка 850 грн штрафу та зобов’язала сплатити 537 грн судового збору. На постанову ще може бути подана апеляція.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також

Тернопільського патрульного засудили за те, що зупинив авто та затримав суддю, який порушив ПДР

Виявилось, що поліцейський порушив норми статті 126 Конституції України та статті 49 Закону України «Про судоустрій та статус суддів» щодо заборони здійснення затримання судді