Суд покарав підприємця, який "грів руки" на постачанні молока для дитсадків Львова

393469-1
393469-1

Недобросовісний підприємець поверне різницю у вартості молока для дитсадків, яке він постачав за завищеними цінами. Про це повідомили сьогодні «Варта1» у пресслужбі прокуратури Львівської області.

«Господарським судом Львівської області задоволено позов Галицької окружної прокуратури міста Львова до фізичної особи-підприємця про стягнення безпідставно отриманих коштів у сумі 184 тис грн», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у березні 2019 року ФОП переміг у тендері на постачання молока та  згущеного молока для дошкільних навчальних закладів міста Львова.

Пізніше підприємець уклав з відділом освіти додаткові угоди, якими було необґрунтовано збільшено ціну на поставку вказаних продуктів, зменшивши при цьому обсяг закупівлі, у той час як ринкова ціна на молоко та  згущене молоко не змінилася.

У результаті таких дій підприємець незаконно отримав 184 тис грн бюджетних коштів, а молока та молока згущеного на вказану суму у дошкільні навчальні заклади м. Львова так і не отримали.

Суд погодився із доводами прокурора, та прийняв рішення стягнути із відповідача вказану суму на користь відділу освіти Галицького та Франківського районів управління освіти департаменту гуманітарної політики ЛМР.

varta1.com.ua: Новини