Суд виніс вирок колишньому львівському поліцейському за торгівлю наркотиками

Його автомобіль конфіскували на потреби ЗСУ

ФОТО: ілюстративне

Суд призначив 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна правоохоронцю, який продавав наркотики у Львові.  Про завершення розгляду справи в суді повідомило ДБР.

Відомо, що правоохоронець підшуковував покупців через месенджери. Після оплати він залишав наркотики у «закладці» в парку. Далі зловмисник фотографував сховку і надсилав знімок «клієнту».

У березні 2022 року під час закладки наркотиків його помітили правоохоронці та зупинили для перевірки документів. «Наркоторговець» почав тікати, розуміючи, що його можуть викрити. Його затримали та виявили у нього 28 пакетів з амфетаміном, ще 17 знайшли у закладках. Загальна вага вилученої наркотичної речовини – понад 13,6 грама.

Суд визнав його винним у незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропних речовин у великих розмірах в місцях масового перебування громадян (ч. 2 ст. 307 КК України).

Конфіскований в обвинуваченого автомобіль вже передано на потреби ЗСУ.

Читайте також, видряпала нецензурне слово та намагалась спалити авто: жителька Львівщини помстилася колишньому

Хоч у ДБР не називають імені обвинуваченого, але за даними zaxid.net, йдеться про колишнього львівського патрульного, уродженця села Семенівка біля Львова Олега Коцана.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також