Суд звільнив від покарання водія "BMW", який збив дитину на пішохідному переході (фото)

1495357
1495357

Сихівський районний суд Львова визнав винним водія, що збив 10-річну дівчинку на пішохідному переході, на проспекті Червоної Калини. Йому призначили 1,5 роки обмеження волі, однак звільнили від відбування цього покарання. Про це пише видання «ZAXID.NET».

Як розповіли у виданні, суддя Сихівського райсуду Богдан Мичка визнав водія винним у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило потерпілій тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Йому призначили показання у вигляді 1,5 роки обмеження волі, однак звільнили від відбування покарання, встановивши рік випробувального терміну.

Впродовж цього часу, чоловік має періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти про зміну свого місця проживання та праці.

Також винуватець ДТП має заплатити 25 тис грн родичу 10-річної дівчинки.

Нагадаємо, що аварія сталася цього року, 27 вересня, близько 18:00 год., на проспекті Червоної Калини, що на Сихові, поблизу будинку № 92.

Водій "BMW 520і, 44-річний чоловік збив 10-річну дівчинку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

Після зіткнення, дитина отримала закритий перелом правої великогомілкової кістки зі зміщенням.

[caption id=«attachment_167799» align=«alignnone» width=«640»] Фото: «Варта1»[/caption]

varta1.com.ua: Новини