Сукню Христини Тишкун, яка коштувала посади заступнику міністра, продали на аукціоні (ФОТО)

кенпенр
кенпенр

Скандальна відверта сукня помічниці колишнього заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука, Христини Тишкун, у якій вона прийшла на зустріч з мером Львова Андрієм Садовим, була виставлена на аукціон та продана за тисячу доларів. Про це написав телеведучий каналу «Наш» Артем Никифоров на своїй сторінці у «Facebook».


«Лот — сукня Christina Tyshkun, яка зазнала хейту та обструкції за свою «надто відверту» сукню. Христина передала нам цю сукню, щоб ми провели благодійний аукціон. Пишіть у коментарях до цієї посади суму та на що ви готові направити гроші. Таким чином, учасники аукціону самостійно визначать, на які цілі спрямують кошти. Потрібно обов'язково вказувати конкретну людину/установу/проект та суму», — йдеться у дописі.



Артем Нікіфоров пожартував, що переможцю дістанеться заряджена на медійний успіх сукня Крістіни Тишкун.






Переможцем став адвокат Євген Лосовський. Він заявив суму — тисячу доларів, яку погодився спрямувати Херсонській клінічній лікарні імені Євгена Карабелеша.

Нагадаємо, що у вівторок, 28 грудня, уряд України звільнив з посади заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука.

Таке рішення Кабінет міністрів ухвалив на тлі скандалу з вбранням помічниці чиновника Христини Тишкун під час його візиту до мера Львова Андрія Садового.





varta1.com.ua: Новини