«Дуже сумна новина надійшла»: унікальний «Wiesmann GT» Геннадія Кернеса знищено (ФОТО)

«До» та «після»

Фото з Supercars

З'явилася новина про те, що ексклюзивне авто покійного мера Харкова Генадія Кернеса Wiesmann MF Coupe, знищене. Про це пише Харьков City

Влітку цього року були чутки про це, але до останнього не хотілося вірити. На жаль, тепер є «пруфи». Що ж, в Україні стало на одне унікальне авто менше”, - пишуть у виданні та публікують фото понищеного авто.

Вдалося підтвердити інформацію під час написання публікації про українські Wiesmann.

Достовірно невідомо, де, коли та за яких обставин це сталося. Однак, є інформація, що автомобіль преміум-класу спалили навмисно.

Фото унікального авто «до» та «після»

Фото пошкоджень:

Архівні кадри унікальної автівки:

За інформацією журналістів, унікальний автомобіль подарували політику друзі на 50-річчя. Офіційних представників німецької компанії Wiesmann в Україні немає, однак в Європі подібний автомобіль коштуватиме приблизно 150-170 тисяч євро.

Пересувався політик на ньому переважно в Монако.

Що відомо про Wiesmann скандального політика : Під ефектним кузовом ексклюзивної машини ховається просунута технічна начинка: бітурбований мотор V8 від BMW потужністю 407 к.с. Це легкий спорткар ручного зібрання, здатний розігнатися всього за 4,6 секунди, а максимальна швидкість купе становить 291 км/год.

Читайте також: Харкові хочуть назвати в честь Кернеса проспект і встановити пам’ятник

Фото авторства: @chpsh.carspotting (2-4), @kharkiv_cars (6-8)

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також