Сумна звістка: передчасно помер захисник зі Львівщини (ФОТО)

Вічна пам'ять

Втрата спіткала Дрогобицьку громаду Львівщини.  Під час захисту України від російського ворога загинув ще один Герой, – 54-річний Ігор Кундич. Про це інформує Дрогобицька міська рада.

«Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті Героя — Ігоря Кундича», - йдеться у повідомленні.

З початком повномасштабного вторгнення ворога, Ігор вже з березня вирушив на фронт та став на захист України. Служив старшим сержантом 4-ої окремої танкової бригади ЗСУ.

Дрогобичанин більше року мужньо виконував бойові завдання з захисту рідної країну, практично весь час перебуваючи на передових позиціях фронту. На жаль, 23 квітня воїн отримав сильні поранення в Бахмуті. Незважаючи на спроби лікарів врятувати йому життя, 12 травня дрогобичанин помер.

Довідка про Героя: Ігор народився 23 червня 1968 року, проживав у Дрогобичі на вулиці Нечая. Навчався у Дрогобицькій ЗОШ №8, згодом у Дрогобицькому механіко-технологічному коледжі. Працював на Долотному заводі, згодом займався приватними ремонтними роботами.

У Героя залишились батьки, дружина, донька та два сини.

Прибуття конвою з тілом захисника очікується завтра, 19 травня. Час прибуття, проведення парастасу та чину похорону уточнюється.

Читайте також: на війні з окупантом загинув військовий з Львівщини (ФОТО)

Похорон відбудеться в церкві Вознесіння Господнього. Поховають Героя на кладовищі на вулиці Пилипа Орлика.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена