Сумна звістка з фронту: загинув воїн «Ідеаліст» зі Львова (ФОТО)

Вічна пам'ять!

У боях з окупаційною армією рф, яка розпочала проти України загарбницьку війну, загинув воїн зі Львова Ярослав Мельник, з позивним «Ідеаліст». Про це пише видання Оbozrevatel

Як зазначає видання, військовий з позивним «Ідеаліст» керував підрозділом спеціального призначення. Захиснику України було усього 33 роки, не стало його 27 жовтня.

Про втрату повідомив близький друг загиблого бійця Вадим Рибачук на своїй сторінці у Facebook у неділю, 29 жовтня. На якому саме напрямку фронту Ярослав Мельник прийняв свій останній бій, він не уточнив.

За словами Рибачука, Ярослав був активним учасником Революції Гідності, а потім пішов добровольцем на Донбасс.

Побратим охарактеризував полеглого воїна як «козака атлетичної тілобудови з душею поета та розумом мудреця».

«Про життя Ярослава треба знімати пригодницькі фільми з елементами артхаусу, політичним підтекстом та глибоким філософським змістом. Вуличні війни міжмайданного періоду, барикади революції, АТО, найманство в Африці, Велика Війна. Козак атлетичної тілобудови у скандинавських татухах з душею поета та розумом мудреця. Через нього усіма іпостасями архетипу воїна з нами говорив Всесвіт», – написав він.

Рибачук зазначив, що "вічність дивилася на нас через його глибокі сині очі і заглядала в самі потаємні кутки наших свідомостей".

Читайте також: Львівщина попрощається з загиблим Героєм - Ігорем Марківом

«Навіть смерть зустріла його в Дикому Полі саме там, де на грані двох світів Дух одвічної стихії поставив нас творити нове життя, там де вікінги чекали на Рагнарьок, а козаки захищали християнську цивілізацію, чим додала його історії ще більшого змісту та символізму», – додав він.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена