Сусіди проти наруги над площею: львів’ян запрошують відвідати громадські слухання

Розглядатиметься заміна детального плану території вулиць Я. Мудрого та площі Князя Святослава

Фото ілюстративне

У вівторок, 1 листопада, о 15:00 год., в Будинку архітектора відбудуться громадські слухання по заміні детальним планом території (який розробляв, Юрій Столяров) площі Князя Святослава на вулицю Ярослава Мудрого. Про це повідомляється на сайті ЛМР.

«Громадське обговорення проекту внесення змін до детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку триває з 20 жовтня 2022 року по 20 листопада 2022 року.    

Із проектом містобудівної документації (пояснювальною запискою, графічними матеріалами, звітом про стратегічну екологічну оцінку) можна ознайомитись на веб-сайті ЛМР, або до завершення процедури проведення громадського обговорення у приміщенні Львівської міської ради за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, кабінет 539.   

01 листопада 2022 року відбудеться громадське слухання проекту внесення змін до детального плану території району забудови, обмеженої вул. Т. Шевченка–вул. Городоцькою–вул. Залізничною (зміна 4) у приміщенні Центру архітектури, дизайну та урбаністики «Порохова вежа» за адресою: м. Львів, вул. Підвальна, 4. Початок о 15:00 год.                                          

Письмові зауваження та пропозиції до проекту внесення змін до детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна подавати до 20 листопада 2022 року включно до управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради через Центри надання адміністративних послуг або на електронну скриньку: agu@lvivcity.gov.ua  

Як інформують у спільноті Скандальні забудови у Львові, площі, як такої, вже не буде.

«Буде житловий будинок довжиною у всю довгу частину площі і висотою 5–6–7 поверхів, правда, з підземним паркінгом.

Відступ від червоної лінії вул. Я. Мудрого на 5 м названо «громадським простором».

Сусіди з навколишніх будинків є проти такої наруги над площею, писали протестні листи в усі усюди, але не видно, щоб їх хтось почув. Просили їх підтримати на громадських слуханнях!», — йдеться у дописі.

Також у коментарі люди оприлюднюють план забудови.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також