Сутенерку львівського салону з надання платних сексуальних послуг затримали правоохоронці

Prostitution
Prostitution

28-річна зловмисниця, проживаючи в Дніпропетровській області, забезпечувала діяльність салону з надання платних сексуальних послуг у Львові. Жінці загрожує від чотирьох до семи років позбавлення волі

В ході досудового розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми у місті Покров, Дніпропетровської області,  затримали 28-річну сутенерку, яка втягувала жінок у заняття проституцією та забезпечувала діяльність салону з надання платних сексуальних послуг у Львові. Вартість такого виду сервісу становила 1200 гривень за одну годину. Ці кошти зловмисниця ділила навпіл з повіями. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області

Контролювала жінка свій «бізнес» на відстані. Проживаючи у місті Покров, зловмисниця забезпечувала діяльність салону за допомогою засобів зв’язку.

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми провели санкціоновані обшуки у помешканні сутенерки, що у місті Покров, в ході якого було вилучено ноутбук, з якого вона подавала оголошення про діяльність салону з надання платних сексуальних послуг у Львові, мобільний телефон із сім-карткою, на який приймала замовлення клієнтів та координувала  роботу повій.

При затриманні зловмисниця повністю визнала свою вину та пояснила, що розуміла про наслідки та відповідальність за вчинені нею дії, однак робила це через скрутне матеріальне становище.

Правопорушниці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України. Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини