Світан розповів про екс-співробітника СБУ Прозорова, авто якого підірвали у москві

Він зазначив, що зараз Служба безпеки Україні майже повністю зачищена від російської агентури

ФОТО: Василь Прозоров

Зрадник Василь Прозоров став на бік російських окупантів ще з початку війни у 2014 році, відтоді він був ціллю для СБУ. Про це розповів військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан, пише 24 канал.

 «З 2014 року він вступив у зв'язок з російською фсб, як і багато інших спецслужбістів. Просто є надто яскраві особистості з цих колаборантів, які за останній час дуже активізувалися на різних напрямках. Найімовірніше, цей процес »заспокоєння« вже запустила наша контррозвідка», - розповів Світан.

Він зазначив, що зараз Служба безпеки Україні майже повністю зачищена від російської агентури, тому увага зосереджена на зрадниках та колаборантах, які працюють на путінський режим.

«На Прозорові у свій час вже була »чорна мітка«: у Бердянську його вже намагалися покарати. Їх (колаборантів) дуже багато – десятки тисяч. У 2014 році на сторону ворога перейшли тисячі донецьких міліціонерів. Ще кілька тисяч – у 2024 році», – зазначив полковник запасу.

Українські спецслужби повинні провести серйозну роботу, адже деяких зрадників потрібно ліквідувати поза межами країни.

Іноді зрадники самі ліквідують один одного, зокрема й на окупованих територіях України, в намаганнях поділити владу.

Підрив авто Василя Прозорова

У москві вчора вранці, 12 квітня, вибухнув позашляховик Toyota Land Cruiser Prado. Вибух стався щойно водій увімкнув запалювання.

Інцидент стався біля житлового будинку на Коровинському шосе на півночі Москви. Прозоров вижив: за інформацією ЗМІ, він отримав травми ніг, його госпіталізовано. За основною версією, в автомобілі спрацював вибуховий пристрій – епіцентр вибуху знаходився під місцем водія.

Російський Слідчий комітет порушив кримінальну справу за статтею «Замах на вбивство».

Крім того, з квітня 2014 року Прозоров абсолютно добровільно, з ідеологічних мотивів, сприяв російським спецслужбам в отриманні інформації про діяльність українських силових структур, зокрема в районі проведення антитерористичної операції.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також