Світлини «Ореста» з «Азовсталі» відправлять в усі парламенти Європи та світу

Репортаж воїна покажуть усьому світу

Фото: Дмитро Козацький "Орест"

Верховна Рада відправить фото захисника Маріуполя Дмитра Козацького «Ореста» з виставкою в усі парламенти Європи та світу. Про це у «Facebook» написала віце-спікер українського парламенту Олена Кондратюк.

«Коли кожна фотографія розповідає більше ніж вона здатна. Коли за кожним зафіксованим у просторі і часі моментом: ціла історія, людська доля, біль і хоробрість, жертовність і незламність та подвиг, подвиг в ім’я України і перемоги світла над темрявою, добра над злом… Верховна Рада відправить ваші фото з виставкою в усі парламенти Європи та світу, які на стороні України», — написала Кондратюк, коментуючи останній наразі пост «Ореста» у соцмережі.

Воїн Козацький — студент спеціальності «Політологія» Національного університету «Острозька академія», а також «очі Азовсталі».

«Саме репортажі і світлини Дмитра з Маріуполя та Азовсталі облетіли усі міжнародні медіа і сайти, розповідаючи світові правду про оборону заблокованого російськими окупантами міста та подвиги його героїчних українських захисників і захисниць», — зауважила віцеспікер.

Нагадаємо, захисник Маріуполя Дмитро Козацький «Орест» опублікував у своїх соцмережах світлини зі зруйнованої російськими окупантами «Азовсталі».

«Ну от і все. Дякую з прихисток, «Азовсталь» — місце моєї смерті і мого життя. До речі, поки я буду в полоні, залишу вам фото в найкращій якості, відправляйте їх на всі журналістські премії і фотоконкурси, якщо щось виграю, після виходу буде дуже приємно. Дякую всім за підтримку. До зустрічі», — написав Дмитро.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також