Святкові дні у Львові: де будуть обмеження руху та зміни у курсуванні транспорту

18954-5b4462ec4fdef-1
18954-5b4462ec4fdef-1

Упродовж святкових днів 23–24 серпня у Львові обмежуватимуть рух на частині вулиць через урочистості та події до Дня Незалежності України. У зв’язку з цим відбудеться низка зміни у курсуванні громадського транспорту. Про це повідомляла "Варта1", з посиланням на пресслужбу міської ради.

Зокрема, сьогодні, 23 серпня, для проведення урочистого маршу за участю військовослужбовців ЗСУ з 7:00 до 10:00 год перекриють вул. Стрийську на ділянці від вул. Сахарова до площі біля Академії сухопутних військ. У зв’язку з цим тролейбус № 25 не курсуватиме, а автобусні маршрути №3А, 18 і 44 будуть об’їжджати закриту ділянку через вул. Франка–Панаса Мирного–Чмоли.

У вівторок, 24 серпня, у зв’язку з великим святковим концертом на площі біля Академії сухопутних військ, вулиця Стрийська знову буде перекрита на ділянці від вул. Сахарова до вул. Героїв Майдану з 6:00 ранку до 6:00 середи, 25 серпня. Тролейбуси № 25 не курсуватимуть, а громадський автотранспорт їздитиме за вказаною схемою.

Також 24 серпня, у зв’язку з проведенням «Маршу нескорених» та «Забігу у вишиванках», на кількох вулицях міста буде ситуативне перекриття руху транспорту: від Личаківського кладовища по вул. Мечникова–Личаківській–Чехова–Личаківській–пл. Митній – вул. Винниченка – до Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні. Міський авто- та електротранспорт курсуватиме без змін.

Через «Забіг у вишиванках» з 9:00 год до 11:00 год перекриють рух транспорту на пр. Чорновола від вул. Липинського по пр. Свободи до вул. Коперника, тролейбуси № 33 тимчасово не курсуватимуть, а міський громадський транспорт курсуватиме із тимчасовими змінами.

Так, автобусні маршрути № 1А, 8А, 8, 22 курсуватимуть до перетину вул. Липинського–просп. В. Чорновола «кільце».

Автобусний маршрут № 3А курсуватиме до пл. Є. Петрушевича.

Автобусний маршрут № 5А курсуватиме до пл. Митної.

Автобусні маршрути № 6А, 52 курсуватимуть до церкви св. Анни–вул. Захисників України.

Автобусні маршрути № 7, 17, 20, 25, 31, 34, 41, 51 здійснюватимуть об’їзд по вул. Городоцька–Шевченка–Клепарівська–Липинського. У зворотному напрямку рух відбуватиметься без змін.

Автобусний маршрут № 15 у напрямку руху до вул. Медової Печери курсуватиме вул. Устияновича– Бібліотечна–Дорошенка–С. Бандери–Вербицького–Коперника–Д. Вітовського–пл. Франка–І. Франка–Зелена — далі по маршруту.

Автобусні маршрути № 29, 43 курсуватимуть без змін (можливі тимчасові затримки у расі через ситуативне перекриття руху транспорту на момент проходження ділянки учасниками забігу).

Автобусні маршрути № 37, 46, 47, 53, 61, 39 з вул. Підвальної курсуватимуть по вул. Б. Хмельницького–Замарстинівська із виїздом на вул. Липинського — далі по маршруту.

Автобусний маршрут № 9 курсуватиме по вул. Кн. Ольги–Сахарова–Вітовського–Франка–Винниченка–Підвальна–пл. Д. Галицького–І. Гонти–Б. Хмельницького–Замарстинівська–Липинського — далі по маршруту.

varta1.com.ua: Новини