Святослав Вакарчук з новим проектом Оранжерея у Львові

2
2

Львів недаремно називають культурною столицею України. Незалежно від пори року чи дня тижня тут рясніють афіші, щиро запрошуючи відвідати концерти відомих виконавців і грандіозні шоу, класичні вистави і сучасні постановки. Масштабні концерт-холи і відкриті майданчики готові зустрічати відвідувачів і дарувати комфорт і прекрасний настрій.

Почати літній сезон Львів запрошує в компанії відомого Святослава Вакарчука. Фронтмен групи «Океан Ельзи» підготував абсолютно новий формат виступу для західної столиці країни. Святослав Вакарчук у Львові представить свій новий музичний проект «Оранжерея». Виступ відбудеться 6 червня на сцені Львівського театру опери і балету.



 «Оранжерея» в Львівській опері

Концерт Святослава Вакарчука «Оранжерея» здивує дещо несподіваним форматом. Ідея проекту з’явилася в музиканта під час запису нової платівки. Назва проекту вибрали не випадково. Один з перших кліпів артисти записували в оранжереї.

Гості вечора будуть здивовані камерністю звучання композицій колективу. Зі сцени грандіозного Львівського театру опери та балету будуть звучати як відомі хіти «Океану Ельзи», так і нові композиції артистів. До проекту долучаться сесійні музиканти. Особливого шарму надасть жіночий вокал.

Таке неординарне рішення було викликано умовами всесвітньої пандемії. Адже саме камерність була особливістю минулого року. Але і в цій ситуації музиканти «Океану Ельзи» та їхній лідер Святослав Вакарчук зуміли знайти натхнення і відшукати нові формати для своєї творчості.

Хлопці готуються постати перед публікою Львова з новим концертом «Оранжерея». Це особливо відповідальна місія, оскільки це рідне місто Святослава.

Зі сцени будуть звучати хітові композиції артистів:


  • «Дякую»;

  • «Без бою»;

  • «Все буде добре»;

  • «Будинок зі скла»;

  • «Я так хочу»;

  • «Там де нас нема»;

  • «Холодно» та інші пісні «О.Є».


Кліпи з нової збірки «Оранжерея» були доступні до переглядів на телебаченні. Але зрівнятися з живим виконанням не може відео навіть надзвичайно високої якості.

У цей вечір публіка зможе насолодитися щирістю артистів, глибиною їх голосів, неординарним форматом виконання. Не пропустіть шансу стати учасників грандіозної презентації від Святослава Вакарчука та колективу «О.Є». Квитки вже доступні до бронювання.

varta1.com.ua: Новини