Сихівський трамвай: поїхали вже, недоліки виправимо потім... (фото)

IMG_20170422_154115_HDR-01
IMG_20170422_154115_HDR-01

Сихівська трамвайна лінія, яка тільки збудована вже має серйозний недолік: похилилися опори, що тримають контактну мережу, відповідно контактні проводи звисають занадто низько. Такий недолік призводить до поломок пантографів.



«Є серйозна проблема по новій лінії по маршруту трамвая №8. Опори починають хилитися, не витримуючи навантаження», – повідомив директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович.



Опори до яких кріпиться контактна мережа дійсно подекуди трошки не рівно стоять, де опора стоїть між коліями контактна мережа рвіно прокладена, а от де стоїть на тротуарі, то трохи просідає і пантограф іскрить.



ЛКП «Львівелектротранс» повідомляє, що  уже проведено певні експертні дослідження, які вказують на те, що імовірні недоліки будівництва, пов’язані із відхиленням бетонних опор, не є суттєвими і можуть вписуватися у допустимі норми. 


У понеділок, 24 квітня відбудуться додаткові експертні дослідження, опісля недоліки буде усунено і поправлено. Під час виконаня цих робіт трамваї рух не змінюватимуть. 


До кінцевої зупинки трамвай не доїжджає, водії просять пасажирів вийти на зупинці вул. Драгана і вже без пасажирів їдуть кільцем.



На кільці повільно ведуться ремонтні роботи, поки що немає тротуарних доріжок. На сьогоднішній день працюють кілька працівників, які носять плитку з автомобіля, з такою швидкістю та якістю роботи не скоро трамвай буде їхати з пасажирами на Санта Барбару.



 

varta1.com.ua: Новини