«Та пішла на**й, Україна б**ть»: дівчина облаяла країну за відключення світла без попереджень (ВІДЕО)

Щоправда одразу ж були записані відеовибачення

Молода дівчина згадала владу нецензурними словами через відключення світла. Не лише владу, а й «Київстар» через відключення інтернет-зв’язку. Відповідне відео було опубліковано в її соцмережі.

Дівчину звати Яна. Вона, ймовірно, киянка, оскільки в кінці ролика згадує саме це місто і саме воно найчастіше піддається відключенням електроенергії.

Вона зняла відео, де відкрито на камеру жалілася стосовно відключень світла в країні, які часто бувають не за графіком.

Також у своїй промові вона згадала компанію «Київстар», яка, за її словами, надто часто «перезавантажує сервери».

Дівчина вирішила «ефектно» закінчити свою промову фразою: «Життя в Україні. Та пішла на**й ця Україна, б** разом зі своїм Києвом».

На дівчину посипався шквал гнівних, обурливих коментарів. 

Всі свої соціальні мережі вона вже встигла закрити.

Однак згодом, дівчина записала нове відео з вибаченнями, де сказала, що була неправа і могла образити своїми висловлюваннями жителів України.

Реакція на інцидент виявилася неоднозначною.

Як вважає Олексій Шевцов: «Мені тривожно, що в Україні набуває популярності давня російська традиція — вибачатися на камеру за слова. Це шалена дикість, яку б ху** людина не несла. Так, дівчинка ляпнула на емоціях люту ху**, киньте гів** їй у коментарі, образіть там же, але змушувати фізично нести відповідальність, у т. ч. вибачатися за слова на камеру — Україна воює зокрема проти цього 8-го місяця — за свободу слова, а при ній є ризик почути різну неприємну ху**», — додав блогер.

Нагадаємо, в Україні ввели в дію графіки погодинних відключень електропостачання.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена