ТЦК змагаються, хто вручить повістку водіям «гєліків»

Хочуть вручити повістку власнику найдорожчої автівки

Працівники ТЦК влаштовують «внутрішні» негласні змагання між собою. Про це в інтерв'ю українському журналісту Сергію Мірошниченку із серії «10 тупих питань» розповів один з працівників ТЦК.

У наряда ТЦК немає плану, щодо вручення повісток, але між тим після роботи вони обговорюють, хто, скільки і кому вручив.

«Ну це на повсякденній основі, ми щодня вручаємо повістки. Є якийсь спортивний інтерес. »В тебе скільки?«, »Я вже 5 вручив«. В когось одного один день більше, в іншого на наступний. Це нічого не дає, в нас немає плану. Це просто спортивний інтерес серед своїх», — сказав працівник ТЦК.

«Змагання» серед працівників ТЦК — вручити повістку власнику найдорожчої автівки, зокрема, власнику Mercedes-Benz Geländewagen. Найдорожче авто, водієві якого військовому вдалося дати повістку був «Мерседеса» S-класу останньої моделі.

Читайте також: українцям відповіли, що робити, якщо висновок ВЛК не відображається у «Резерв+»

«Є змагання виписати повістку тому, в кого крутіша тачка. Є »гелік«. От буде їхати чувак на »Геліку«, йому треба впаяти повістку. Чим дрожча тачка, тим прикольніше. Серед своїх є така галочка, комусь на »Геліку« вручити. Tesla — то вже пройдений варіант. На »Геліку« в мене ще не було. У нас є розуміння, якщо хтось їде на »Геліку«, це або хтось дуже крутий, або бандос — це вже галочка», — розповів військовий.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі