Те, чим стріляють по Україні: Британська розвідка повідомила про наявні запаси високоточних боєприпасів

...Ще на початку свого вторгнення в Україну рф публічно пропагувала свою здатність наносити точні удари, не зачіпаючи мирну інфраструктуру

Фото Маріупольська міська рада

Вторгнення російської федерації в Україну виявило недоліки в її здатності наносити точні удари великого масштабу. Про це повідомили у розвідці Міноборони Великої Британії.

Це змусило  країну-агресора використовувати легкодоступні, проте застарілі боєприпаси, які є менш надійними, менш точними і легше перехоплюються.

Відповідно рф піддала населені пункти України інтенсивним і невибірковим бомбардуванням, майже не звертаючи уваги на жертви серед мирного населення цих міст.

За прогнозами розвідки, рф швидше за все, буде намагатися замінити високоточне озброєння, яке вона вже витратила. Однак, швидше за все, рф буде важко замінити вже витрачену високоточну зброю. Російські запаси високоточних боєприпасів, ймовірно, значно вичерпалися, зазначають у розвідці.

У Британській розвідці додають, що ще на початку свого вторгнення в Україну рф публічно пропагувала свою здатність наносити точні удари, не зачіпаючи мирну інфраструктуру. Але насправді російські війська завдавали невибіркові та інтенсивні удари по населених пунктах, не звертаючи уваги на велику кількість жертв серед цивільного населення.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена