Телеведучі з «1+1» хочуть взяти на поруки Ігоря Коломойського (ВІДЕО)

Також, серед бажаючий ексміністр культури

Колишній міністр культури Олександр Ткаченко, телеведучі Наталя Мосейчук, Алла Мазур та Юрій Горбунов хочуть взяти бізнесмена Ігоря Коломойського на поруки. Про це з судового засідання передає УНН.

Про готовність взяти Коломойського на поруки декількома людьми на засіданні у Київському апеляційному суді під час розгляду скарги на арешт Коломойського заявив один з адвокатів.

Адвокат повідомив, що є 15 заяв про готовність взяти на поруки Коломойського, зокрема, від Юрія Горбунова, Олександра Ткаченка, Сергія Попова, Алли Мазур, Олександра Загороднього.

Алла Мазур заявила, що так бізнесмен зможе бути вдома і водночас це дасть гарантію, що він прибуватиме до суду чи слідчого одразу за вимогою.

За словами Мосейчук, Коломойського, зокрема, готові підтримати ексміністр культури Ткаченко, СЕО каналу Пахольчук, а також інші представники телеканалу.

Раніше, Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід бізнесмену Ігорю Коломойському - арешт строком на 60 днів до 31 жовтня із можливістю застави у понад 509 млн грн. У разі внесення застави на Коломойського будуть покладені обов'язки з’являтися на вимогу слідчих, здати паспорти (внутрішній та закордонний паспорти громадянина України) тощо.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт