Тернопільська «золота молодь» задля забави розганяла пішоходів (ВІДЕО)

На це відреагували в поліції

Фото ілюстративне

На Тернопільщині студенти на автомобілях розважалися тим, як перевищували швидкість у місті та знімали на відео, як люди тікають від зіткнень. Про це пише 24 канал.

«Золота молодь» гасала вулицями обласного центру на елітних автомобілях і задля забави розганяла пішоходів, перетинаючи  «пішохідний» на великій швидкості. Про це повідомили у Патрульній поліції.

«На спецлінію почали надходити звернення від тернополян про те, що водії елітних автівок зухвало порушують правила дорожнього руху і наражають на небезпеку пішоходів та інших учасників дорожнього руху», – розповіла речниця поліцейської пресслужби Ольга Гаврилюк.

Хуліганів  розшукали й затримали. Ними виявилися п’ятеро водіїв, наймолодшому з яких 19 років, а найстаршому минуло 25 років.

Усі вони – студенти місцевих вишів і вже не раз притягувалися до відповідальності за порушення ПДР та громадської безпеки.

За створення аварійної ситуації, перевищення швидкості та керування авто без документів, уточнила Ольга Гаврилюк, вони сплатили штрафи за статтею 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше патрульні вже притягували цих хлопців до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху та громадської безпеки.

Читайте також: постріли в повітря та дрифт: на трасі Київ-Чоп поліція вгамовувала «гонщиків» (ВІДЕО)

Загалом у Тернополі з початку року інспектори винесли 161 постанову на водіїв, які зухвало порушували встановлені правила та не надавали переваги у русі пішоходам.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена