Тест на вагітність: принцип дії та пропоновані варіанти

varta1.com.uamejkap
varta1.com.uamejkap

Сучасна жінка має можливість в домашніх умовах визначити свій стан за допомогою простого у застосуванні тесту

Настання вагітності може сприйматися самою жінкою та її оточенням по-різному. Ця подія часто буває запланованою або несподіваною, радісною та бентежною, а часом і небажаною. У будь-якому випадку сучасна жінка має можливість в домашніх умовах визначити свій стан за допомогою простого у застосуванні тесту. Всі пропоновані вироби, незалежно від виробника, діють за одним, схожим принципом. Їхня поверхня покрита спеціальним індикатором, який реагує на рівень хоріонічного гонадотропіну людини (ХГЛ) в сечі. Після запліднення його рівень подвоюється кожні 48 годин до терміну в 14 тижнів. Також його присутність можна виявити в крові, але такий аналіз виконується тільки у лабораторних умовах.

На сайті мультирегіонального інтернет-магазину Makeup makeup.com.ua/categorys/1267252/ тести на вагітність представлені в таких формах:


  • Паперові смужки. Найдоступніша за ціною пропозиція. На поверхні є спеціальна позначка, до рівня якої смужку потрібно опустити в прозору місткість з ранковою сечею на 2-3 секунди. Потім виймаємо тест і розміщуємо його на горизонтальній поверхні. Кілька хвилин очікування й можна аналізувати результати. Одна смужка – тест негативний, а дві – позитивний.

  • Планшетні моделі. Це вже знайомі нам паперові смужки, які поміщені у пластиковий корпус. За допомогою піпетки (входить в набір), капаємо ранкову сечу в спеціальний отвір.

  • Струменеві. Відрізняються високою чутливістю, тому їх можна використовувати у будь-який час доби, а не тільки в ранкові години. Вони підставляються безпосередньо під струмінь сечі та показують дані у вигляді однієї або двох смужок.

varta1.com.ua: Новини