Тільця носили селом собаки: судитимуть матір за вбивство новонародженої двійні (ФОТО)

Обставини моторошного випадку встановлюються

На Сумщині сталася моторошна історія. 40-річна жінка підозрюється у навмисному вбивстві двох своїх дітей. Про це повідомили  в пресслужбі прокуратури Сумської області.

В селі Терешківка Сумського району 15 червня 2023 року на подвірʼя місцевого мешканця собаки принесли понівечений труп немовляти.

Чоловік одразу ж невідкладно сповістив поліцію.

«Під час проведення слідчо-оперативних заходів на одній із вулиць цього ж села правоохоронці виявили ще один понівечений тваринами труп немовляти. У ході слідства співробітники поліції під процесуальним керівництвом прокуратури встановили, що 8 червня 2023 року 40-річна місцева жителька в господарській будівлі на території власного приватного будинку народила двійню та залишила їх там», - йдеться у повідомленні прокуратури.

Правоохоронцям жінка пояснила, що завагітніла, перебуваючи за кордоном, а коли повернулась в Україну, свій стан приховала і від чоловіка і від оточуючих.

Зараз підозрювана перебуває в реанімації.

Читайте також: на Дніпрянщині суд виправдав багатодітну матір, яка забила власне немовля

Наразі проводиться досудове розслідування за фактом умисного вбивства матірʼю своїх новонароджених дітей (ст. 117 КК України).

varta1.com.ua: Новини

Коментарі