ТМ «Агроль» — підприємство з високими європейськими цінностями

Незмінними принципами роботи компанії є дотримання високих європейських стандартів якості які створюють ідеальні умови для виробництва якісного м’яса птиці.

На території с. Підгайчики, що на Львівщині, функціонує сучасна українська компанія Товариство з обмеженою відповідальністю «Агроль», яка спеціалізується на виробництві м’яса бройлера та постачанні його на ринок України.

Проте, в перспективі підприємство не виключає можливість експортувати свою продукцію й за кордон.

Новозбудований забійний цех повністю відповідає всім міжнародним стандартам, сертифікатам. Вирощування птиці та первинна м’ясопереробка здійснюється на власних виробничих потужностях компанії, що зосереджені у Львівській області.

Незмінними принципами роботи компанії є дотримання високих європейських стандартів якості які створюють ідеальні умови для виробництва якісного м’яса птиці. Забій курей на підприємстві це складний автоматизований процес, який складається з багатьох етапів.

Відбувається індивідуальна автоматизація кожного з основних етапів процесу з фокусом на гуманному поводженні з птицею, з дотриманням вимог біобезпеки, якістю продукції та екологічності.

Структурний підрозділ ТОВ «Агроль» розташований у селі Підгайчики є безвідходним виробництвом. В процесі виробничої діяльності на підприємстві утворюються ряд побічних продуктів тваринного походження, здійснюється роздільне збирання за окремими компонентами з метою подальшої переробки та утилізації.

Підприємство уклало відповідні договори поставки побічних продуктів тваринного походження, вивіз яких здійснюється за місцем вимоги замовника.

Утилізація побічних продуктів тваринного походження ТОВ «Агроль» є економічно обґрунтована та екологічно безпечна.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт