Топ 6 засобів для догляду за ногами

Серед щоденної багатоступеневої рутини догляду за обличчям, волоссям, руками і тілом люди часто забувають про не менш важливий етап — догляд за ногами. Сухість, лущення, тріщини, дискомфорт, відчуття втоми і тяжкості — це лише частина негативних наслідків, які можуть проявлятися на ногах. Тому важливо і цій частині тіла приділяти увагу та забезпечувати якісний догляд. Для цього на EVA.UA представлені засоби різних виробників на різний бюджет і з різним призначенням. Про топ 6 таких розповідаємо детальніше у статті.

1. Eucerin UreaRepair Plus 10 % Urea Foot Foam

Ця піна для ніг польського бренду належить до класу дерматокосметики. Вона дбайливо доглядає за сухою шкірою, зволожує, зменшує шорсткість, відлущує, має антибактеріальні властивості. Основні компоненти засобу — сечовина і цераміди. Його протестували дерматологи.

2. Bielenda Professional Podo Expert Program Smoothing Foot Scrub With Urea & Pumice

Професійний скраб для ніг топового польського бренду забезпечує відновлення, очищення, живлення і відлущення шкіри. Цей пілінг розгладжує огрубілі ділянки, прискорює регенерацію клітин. Він містить сечовину, ефірні олії мʼяти, лаванди, кипарису та ін. Його протестували дерматологи.

AD_4nXfbWGGdNAW9-vR5STBOXXyY3xPPiZueV8w7SQNh9PmYV9Q9vw0EreBh0zY9Jw_swkEqsQcl0dD2Jl5g2STgRskw20gPJy0MWsKHIoEZyWqUeYPX1GUOFoLe1ZLeEhdGQMYBHSAQ8DZyRulkWY8TddcM6Ro?key=5bxVmgjrH70TVbvImpGPLg

3. Medi-Peel EGF Scaling Moisture Foot Cream

Цей зволожувальний крем для ніг популярного корейського бренду належить до класу дерматокосметики. Він розроблений на основі амінокислот, прополісу, ромашки. Крем підходить для всіх типів шкіри, глибоко зволожує, живить і помʼякшує. Він також є профілактикою тріщин, огрубінь, натоптнів, забезпечує стопам мʼякість і гладкість.

4. Biotrade Odorex Foot Antiperspirant Spray

Популярний антиперспірант-спрей для ніг болгарського бренду вирізняється тривалою дією і також належить до дерматокосметики. Він підходить для всіх типів шкіри, для дорослих і підлітків. Цей засіб регулює потовиділення, дарує тривале відчуття комфорту, усуває неприємний запах, пригнічує активність бактерій. Гліцерин додатково зволожує, запобігає лущенню шкіри. Зважайте, що спрей не впливає на терморегуляцію.

AD_4nXe9PXQ1YFC0Kkqkj9nQtO60JuXTV2j2fhgtE7K-yCj4U73kIS6K1o86POFR1pvsM7IwSgxcTLkPH6lafFtKtFPoJCedHElTCvPZUEc7wQw29IRqFfebi46X3LYvfRNOsZN565dhNxnmUTUmdySOoy1oxMxQ?key=5bxVmgjrH70TVbvImpGPLg

5. SkinClinic Tired Legs Gel

Гель для втомлених ніг іспанського бренду належить до класу професійної косметики. Він підходить для всіх типів шкіри, ефективно заспокоює, усуває набряки, тяжкість і дискомфорт. Крем бореться із синдромом неспокійних ніг, покращує венозний відтік, приємно охолоджує. Його активні компоненти — ментол, екстракти гінкго білоба та кінського каштану, камфора.

6. Tea Tree Therapy Foot Powder Tee Tree Oil

Цей дезодорувальний порошок для ніг виготовили у США на основі олії чайного дерева, він належить до класу дерматокосметики і підходить для всіх типів шкіри. Засіб має антибактеріальні та антисептичні властивості, усуває надмірну вологість і неприємний запах поту, забезпечує ногам комфорт і свіжість.

Памʼятайте, доглядальні засоби для ніг мають бути якісними та містити корисні компоненти. Звертайте особливу увагу на склад, уникайте продуктів із консервантами, ароматизаторами та барвниками, які можуть спричинити алергію. І нехай ніжки будуть не лише красивими, а й здоровими!

 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також