Трагедія: двоє 4-річних дітей померли після вживання овочів та лікування з OLX

Братик та сестра

В Одесі померли чотирирічні двійнята в родині переселенців із Херсона після вживання куплених на ринку овочів. Про це повідомляє видання "Антикор".

Вночі проти 14 травня до поліції зателефонував працівник «швидкої» та повідомив, що констатував смерть хлопчика К. 2018 року народження, а через сім годин померла його сестра К.

За день до трагедії мама двійнят Олена придбала овочі на відомому одеському ринку «Привоз». Ввечері жінка погодувала цими овочами дітей, після чого в них почалися болі в животах та блювання.

Мама вранці 13 травня викликала додому дитячу лікарку Ганну, про яку дізналася з оголошення на сайті ОLX. Лікар зробила їм ін’єкцію препарату «Церукал», дозу цього препарату вираховують, зважаючи на масу тіла.

Після цього блювота в дітей припинилася, однак вони більше нічого не їли, а пили лише очищену негазовану воду. Вночі проти 14 травня хлопчик попросив маму про допомогу, щоб піти до туалету. Жінка помітила, що син дуже слабкий та рухається з великими зусиллями, тож викликала «швидку». На бригаду медиків Олена чекала приблизно п’ять-сім хвилин, тримаючи дитину на руках.

Хлопчик перестав дихати за кілька хвилин до приїзду медиків. Лікарі намагалися реанімувати дитину, однак не змогли її врятувати. Сестру хлопчика у важкому стані доправили до обласної дитячої клінічної лікарні з діагнозом «отруєння невідомою речовиною», дівчинка померла у лікарні.

«Правоохоронці попередньо встановили, що напередодні дітям стало зле і мати спробувала самотужки надати їм домедичну допомогу, а коли це не допомогло, покликала медичну сестру. Однак згодом стан дітей різко погіршився і мати викликала »швидку«. На жаль, хлопчик помер до приїзду лікарів, а дівчинка – у медичному закладі», – йдеться в повідомленні поліції.

Читайте також: під час гри на популярному атракціоні загинула маленька дитина 

Попередньою причиною смерті дітей стало отруєння невідомою речовиною.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також