Трагедія: на Буковині дістали тіло 8-річної дівчинки з річки (ФОТО)

Дива не сталося

У четвер, 15 лютого тіло 8-річної дівчинки, яка впала з моста в річку, знайшли поблизу села Коритне на Буковині у межах 5-7 кілометрів від місця зникнення. Про це повідомили у пресслужбі поліції Чернівецької області. 

 «У селі Коритне під час пошукових заходів фахівці групи водолазних робіт спільно з працівниками гірської пошуково рятувальної групи виявили у річці Бережонка тіло малолітньої жительки Вижницького району», - йдеться у дописі.

Пошуки дівчинки тривали майже дві доби. До пошукових заходів було залучено особовий склад структурних і територіальних підрозділів ГУНП в Чернівецькій області: поліцейських офіцерів громади, дільничних офіцерів поліції, оперативників, співробітників групи реагування поліції, кінологів.

Від місця зникнення дитини поліцейські разом із рятувальниками провели ретельний огляд прилеглої території та водойм із залученням фахівців водолазних робіт і спецтехніки.

У результаті пошукових дій працівники групи водолазних робіт спільно з фахівцями гірської пошуково рятувальної групи розшукали тіло зниклої дівчинки у річці Бережонка в територіальних межах села Коритне приблизно за 5 кілометрів від місця зникнення.

Тіло малолітньої буде направлено для проведення судово-медичної експертизи.

Читайте також: на Буковині третій день поспіль шукають 8-річну дівчинку (ФОТО)

Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок».

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена