Трагічна ДТП під Одесою: повертаючись з похорону загиблих у ДТП, потрапили в смертельну аварію самі (відео, фото)

bcb005b3-e5c8-4602-9480-a6c2621a7ae8
bcb005b3-e5c8-4602-9480-a6c2621a7ae8

Вчора, 18 березня, пізно ввечері там на вулиці Пушкінській місцевий мешканець не впорався з керуванням свого «Mercedes-Benz» та з’їхав у річку. З водієм у салоні знаходився його товариш. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.



Самостійно чоловіки, 1987 року народження, вибратися з автомобіля, у якому заклинила система блокування дверей, не змогли. Працівникам ДСНС довелося вибивати скло на дверях. Коли дісталися до них, живим був лише водій. Його з переохолодженням забрала «швидка».

https://youtu.be/_Eh9B1IM5uo

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Відомості поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Встановлюються обставини аварії, у тому числі — чи був кермувальник тверезий. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

https://youtu.be/JMJDeYywwLQ

У місцевих виданнях пишуть, що чоловік та його пасажир самі поверталися з похорону людей, які потрапили у ДТП.

Чоловіки їхали з похорону дівчат, котрі загинули в ДТП, яке сталося в Балті, 16 березня, на вулиці Уварова. Тоді «BMW» врізався у вантажівку «DAF».

varta1.com.ua: Новини