Трагічна доля: у США під час урагану загинула родина біженців з України (ФОТО)

Загинула родина з Херсона, яка переїхала до Америки, рятуючись від російських обстрілів

Нещодавній руйнівний ураган, що пройшов територією США, забрав життя більш ніж двохсот людей, і багато ще досі вважаються зниклими безвісти. Серед загиблих була родина з Херсона, яка переїхала до Америки, рятуючись від російських обстрілів, повідомляє Zmina.

Так, близькі протягом двох тижнів не знали, що сталося з Анастасією Новітіною, її чоловіком Дмитром, їхнім тринадцятирічним сином Євгеном і бабусею Тетяною. Згодом пошукова група виявила тіло Анастасії за 10 миль від їхнього будинку, що був розташований поблизу Ешвілла. Тіло Дмитра знайшли на відстані однієї милі від неї, його ідентифікували за відбитками пальців.

Пошуки матері Анастасії та її сина тривають, вони поки що вважаються зниклими безвісти.

Ураган “Хелен” ударив по південному сходу США наприкінці вересня 2024 року, спричинивши підвищення рівня води в річці Саут-Ту на майже 6 метрів. Племінниця Новітіної Ліза Гіндінова востаннє спілкувалася зі своєю тіткою ввечері 26 вересня.

Вона згадала, як Анастасія сказала, що вода в річці підіймається, і пожартувала, що сподівається, що їхній “Титанік” (так вона назвала будинок) витримає цей натиск. Однак ураган повністю його знищив.

Ліза каже, що весь цей час вірила в порятунок родичів, але коли шериф Північної Кароліни повернув родині знайдену на тілі Анастасії золоту сережку, її надія остаточно згасла.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі