Трамп пообіцяв "щось напрацювати" для завершення війни ще до своєї інавгурації

Вибори Президента США

Дональд Трамп обіцяє "щось напрацювати" з метою завершення війни між Україною і Росією.

Про це Трамп сказав на початку зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським у Нью-Йорку. Зараз відбуваються виборчі перегони і до дня голосування залишилось близько 37 днів. За словами Трампа, він лідирує в опитуваннях громадської думки, але ще треба дочекатися, яким буде результат виборів. Він сподівається, що у нього вийде перемогти.

У разі перемоги, "ми збираємося працювати з обома сторонами, аби спробувати це владнати і щоби це спрацювало. Це має припинитися в певний момент", - сказав Трамп про закінчення війни в Україні. Трамп наголосив, що має гарні відносини з Зеленським, але також має гарні відносини з російським президентом Володимиром Путіним. "Я думаю, що якщо ми виграємо, ми збираємося вирішити це дуже швидко", - наголосив Трамп.

Читайте також: Львівська поліція спростувала інформацію про стрілянину в ТРЦ

При цьому Трамп, не називаючи ім'я своєї опонентки від демократів Камали Гарріс, висловив переконання, що Україна ніякої перемоги у війні не отримає, "якщо виграє інша сторона" на виборах в США. "Ми сядемо і обговоримо це. Якщо ми здобудемо перемогу, я думаю, що задовго до 20 січня - до того, як я стану президентом 20 січня, задовго до цього, я думаю, що ми зможемо щось напрацювати, що буде добрим для обох сторін", - наголосив Трамп.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також