Трамп заявив, що бомбив би москву, в разі нападу росії на Україну

На приватному заході

Експрезидент США й кандидат на цю посаду Дональд Трамп під час передвиборчої кампанії на приватному заході заявив, що бомбив би Москву, в разі нападу РФ на Україну, якби він був президентом. Про це повідомляє The Washington Post.

На одному із приватних заходів Трамп сказав, що, якщо він був би президентом, він бомбив би Москву та Пекін, якби Росія вторглася в Україну або Китай вторгся на Тайвань. Цією заявою Трамп здивував деяких донорів його передвиборчої капанії.

Часто його коментарі на заходах стосуються зовнішньої політики та тем, які він обговорює на мітингах, таких як інфляція та імміграція.

Пов’язуючи запити на пожертвування з обіцянками щодо зниження податків та іншої політики, Трамп перевіряє межі федеральних законів про фінансування передвиборної кампанії. За словами 11 донорів, радників та інших близьких до колишнього президента, Трамп регулярно дає ті самі політичні обіцянки під час передвиборчої кампанії, які він робить за закритими дверима з багатими донорами, і не з’явилося доказів того, що Трамп безпосередньо пов’язав певний результат політики з конкретною пожертвою.

5 листопада 2024 року відбудуться президентські вибори в США. 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також