«Три шкури з постраждалих»: українська акторка обурилася цінами на оренду квартир на заході країни

По 3 тисячі на день

Акторка Ольга Сумська, яка під час війни лише на один місяць виїхала з України разом із молодшою донькою Ганною, обурилася. Про це Сумська говорила в інтерв’ю «24 каналу».

«Нам трапилася дуже порядна родина, яка не здирала, як на Західній Україні, три шкури з постраждалих українців за квартплату, по 3 тисячі на день... У мене це не вкладається в голові. Їм не пече всередині, в душі? Їм не гидко від самих себе?», — обурилася Ольга.

«Шкода, що ми не обговорюємо і не популяризуємо таких людей. Потрібно просто от фото, прізвище — подивіться на них! «Наші українці», в лапках, які про порядність нічого не чули», — сказала вона.

Італійські друзі запрошували їх із донькою залишатися ще, одначе вона «не могла всидіти» за кордоном. Акторка не здавалася собі геть непотрібною, бо продовжувала «працювати на віртуальному фронті», але все ж хотіла робити більше.

«У мене донька, їй 20 років, Віталій знаходився тут, у Києві. Коли я пригадую, як ми вийшли з потяга в Києві вже в травні, це сльози щастя. Чоловік зустрів, це такі обійми, це рідний Київ, запашний травневий Київ, найрідніший у світі», — пригадала Сумська.

Нагадаємо, відомий український музикант похвалився, що отримує допомогу у Німеччині, як біженець.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також