«Тримаємо позиції»: Зеленський розповів про найбільш гарячі точки на фронті

Він запевнив, що в окупантів немає жодних шансів на перемогу

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що найважча ситуація — на Донеччині й Луганщині. Зокрема, на Бахмутському напрямку.

Про це глава держави сказав у традиційному відеозверненні у суботу, 15 жовтня.

«Дуже тяжка ситуація зберігається на Донеччині й Луганщині. Найважче — Бахмутський напрямок, як і в попередні дні. Тримаємо позиції. Загалом, на сході й на півдні робимо все, щоб окупанти відчували: у них немає перспектив. Хоч би кого вони кинули воювати проти нас, це для них завершиться тільки поразкою», — зазначив він.

Також Зеленський прокоментував останні атаки росіян на українські міста. Він запевнив, що Україна робить усе для того, щоб збивати більше ворожих об'єктів. 

«Цієї та минулої доби різні регіони нашої держави зазнали російських атак. Зокрема, ракетами та іранськими дронами. Частину ракет і дронів збито. Але, на жаль, не всі. На жаль, є руйнування та жертви. Донбас, Запоріжжя, Миколаївщина, Харківщина, Сумщина, Київщина, Дніпропетровщина та деякі інші області нашої країни... Ми робимо все, щоб збивати більше ворожих ракет і дронів, щоб знешкоджувати більше ударних позицій російської армії. І обовʼязково настане той день, коли наша держава зможе виконувати це завдання на сто відсотків», — наголосив очільник України.

Нагадаємо, президент України сказав, коли настане мир.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк