Центр Києва сьогодні перекривають через масові протестні акції

630-360-1638293392-922
630-360-1638293392-922

У центрі Києва сьогодні, 1 грудня, можливі обмеження руху транспорту через проведення  масових заходів, - повідомили «Варта 1» у Патрульній поліції Києва.

У зв'язку з проведенням масових заходів 1 грудня упродовж дня можливе обмеження руху транспорту у Києві на:


  • вулиці Хрещатик;

  • вулиці Михайлівській;

  • вулиці Шовковичній;

  • вулиці Лютеранській;

  • вулиці Круглоуніверситетській;

  • вулиці Архітектора Городецького;

  • вулиці Заньковецької;

  • вулиці Садовій;

  • вулиці Інститутській;

  • вулиці

  • Липській.


«Шановні водії, просимо вас з розумінням поставитися до тимчасових обмежень й обрати інші маршрути руху», — зазначається у повідомленні поліції.



«1 грудня 2021 року в місті Києві відбудуться заходи з масовою участю громадян. У зв’язку з цим 01.12.2021 з 06:00 год буде обмежено рух усіх видів транспортних засобів та внесено зміни в маршрути руху громадського транспорту у наступних місцях: вул. Хрещатик (від вул. Б. Хмельницького до Європейської пл.), вул. Михайлівською (від вул. Хрещатик до вул. Велика Житомирська), вул. Малою Житомирською (від Майдану Незалежності до Володимирського проїзду), вул. Софіївською (від Майдану Незалежності до Володимирського проїзду), пров. Т. Шевченка, вул. Б. Грінченка, вул. Костельною (від вул. Михайлівської до вул. Трьохсвятительської), вул. Круглоуніверситетською, вул. М. Грушевського (від пл. Арсенальної до Петрівської алеї), вул. Шовковичною (від вул. М. Грушевського до вул. Басейної), вул. Інститутською (від вул. Садової до Майдану Незалежності), вул. Лютеранською (від вул. Шовковичної до вул. Хрещатик)», — повідомили у КМДА.

Як повідомляє поліція Києва, у зв’язку із запланованими акціями у центрі столиці, поліція посилила заходи безпеки. Аби не допустити будь-яких правопорушень, правоохоронці, у тому числі кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу посилили заходи безпеки на локаціях проведення заходів.

Перед початком заходів у місцях їх проведення вибухотехніки перевірять територію з метою виявлення небезпечних і підозрілих предметів. Окрім цього на фільтраційних пунктах поліцейські проводитимуть превентивні заходи та вибірково перевірятимуть речі учасників акції, аби не допустити пронесення у місця скупчення громадян предметів, якими можна нанести ушкодження іншим. У разі загострення ситуації, правоохоронці можуть обмежити доступ громадян на окремі території. Просимо з розумінням ставитися до посилених заходів безпеки, адже це необхідно для мирного проведення запланованих акцій.

У разі переміщення учасників заходів, рух колони супроводжуватимуть правоохоронці.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FUA.KyivPolice%2Fvideos%2F642012703487859%2F&show_text=false&width=560&t=0

Підготовка «держперевороту» й протести 1 грудня

Як повідомляв «УНІАН», 26 листопада, на прес-марафоні «30 питань президенту України» Володимир Зеленський заявив про наявну інформацію щодо обговорення між певними представниками України та Росії можливої участі бізнесмена Ріната Ахметова у здійсненні державного перевороту в Україні. За словами президента, держпереворот планують на 1–2 грудня.

Служба безпеки України розслідує провадження за фактом підготовки окремими громадянами України та РФ дій з метою захоплення державної влади.

Раніше на 1 грудня акції протесту анонсували деякі політичні організації. Також цього дня в парламенті очікується виступ президента Володимира Зеленського.

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомив, що, за інформацією Служби державної охорони, завтра підходи до Верховної Ради будуть заблоковані мітингувальниками.

varta1.com.ua: Новини