Цьогоріч на Львівщині відкриють три нові туристичні маршрути

Комісія з ознакування шляхів активного туризму затвердила їх

Два туристичні маршрути відкриють у Карпатському регіоні, ще один — на території Золочівської громади з частковим проходженням у Національному природному парку «Північне Поділля». Про це повідомляють в Управлінні туризму та курортів Львівської ОДА.

Перший маршрут – туристичний шлях №15 Верхами Верховинського Вододільного хребта. Маршрут розрахований на декілька днів, загальна протяжність, понад 40 км. Стартувати буде з села Сянки та прямуватиме Вододільних хребтом до гори Пікуй.

Другий маршрут – «Трускавець - Орів» має номер 506. Атракційним елементом цього маршруту стане вітрова електростанція, а протяжність маршруту становить близько 15 км.

Третій маршрут – «Стежками героїв», протяжністю понад 10 км, розміщений на Золочівщині під номером 4906. Цей історично-патріотичний шлях розповідатиме про повстанський рух, зокрема огляди природних краєвидів Подільської височини та низькогірного пасма Вороняки, а також відновлених криївок і могил повстанців.

Читайте також: Яким буде день у Львові та області завтра, 23 вересня

Комісія з ознакування шляхів активного туризму затвердила нові маршрути, погодила їхні картосхеми, умовні позначення локацій та присвоїла номери.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі