Тваринні рештки та медичні відходи: на Львівщині виявили ще кілька незаконних сміттєзвалищ (фото)

сміття1
сміття1

Працівники Державної екологічної інспекції у Львівській області, спільно із активістами, провели рейдові перевірки з метою виявлення несанкціонованого складування відходів на території міста Львова та Пустомитівського району, Львівської області, інформує пресслужба екоінспекції.



Так, при обстеженні виявили незаконне розміщення відходів на вулиці Трускавецькій, у місті Львові, на території сіл Холодновідка та Сороки-Львівські. Зокрема, на території Сокільницької сільської ради знайшли медичні відходи, Лисиницької сільської ради — тваринні рештки.



Спеціалісти відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції відібрали проби ґрунтів для проведення лабораторних досліджень.



«Слід зазначити, що за невиконання законних розпоряджень Інспекції посадову особу Сокільницької сільської ради притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення із накладенням штрафу. Крім цього, складено ще один протокол за статтею 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення за захоронення сміття у селі Лисиничі, Пустомитівського району», — зазначають в екоінспекції.



Фото: Держекоінспекція у Львівській області

varta1.com.ua: Новини