У 3 ОШБр розповіли про ситуацію на Харківщині

Росіяни намагаються стабілізувати свої позиції

Сили оборони України «потроху сточують» окупантів на Харківському напрямку. Оперативна ситуація полегшилась. Про це розповів речник 3 ОШБр Олександр Бородін у коментарі «24 Каналу».

За його словами, ситуація зараз стабільна. Незважаючи на те, що окупанти намагаються контратакувати, у ворога нічого не виходить. Зокрема, українські захисники знищують як ворожу техніку, так і особовий склад противника.  

«Наразі основна мета росіян полягає в тому, щоб, я думаю, стабілізувати свої позиції, вибудувати по факту їх, бо їх немає. Це потребує значно більшої кількості ресурсів, ніж просто оборона чи наступальні дії, які вони ведуть. Це сковування, це дуже добре», – наголосив Бородін. 

 Він додав, що ситуація на Харківщині не змінилася, проте оскільки ворог втратив позиції, він повинен залучати більше ресурсів та змінювати тактику. Це серйозно впливає на противника.

Читайте також, раніше Зеленський заявив про витискання російської армії з однієї із областей України

«У них немає ні сил, ні часу, ні бажання добре готувати свою піхоту. Вона низькоякісна. Вони будують ланцюжок резервів, який стоїть один за одним. Вони постійно можуть наступати, економлячи техніку. У такому форматі вони можуть воювати тривалий час», – додав представник бригади.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також