У Бєлгородській області росії партизани підірвали залізничну колію (ФОТО)

Диверсія сталася у Шебекінському міському окрузі, який межує з Україною

Олександр Аронець/ФБ

У росії поширюється інформація щодо можливого початку партизанської війни.

Як повідомляє «Telegraf», у російському Бєлгороді невідомі пошкодили залізничні колії у районі Шебекінського міського округу, який межує з Україною.

Вказану інформацію у своєму «Telegram»-каналі у вівторок, 12 квітня, повідомив губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков. За його словами, в результаті руйнування колій було пошкоджене лише залізничне полотно. Жертв та постраждалих нібито немає.

У мережі під дописом російського губернатора користувачі припускаю, що у росії почали працювати партизани. Дехто саркастично жартує, згадуючи попередні заяви керівництва рф, про те, що вибухи в російському Бєлгороді відбувалися виключно «через людський фактор».

«В’ячеслав Гладков повідомив, що залізнична гілка в Шебекіному використовувалася для рейкового автобуса Бєлгород-Нежеголь. Електричку зупинено на станції Розумне. Пасажири дісталися місця призначення на рейсовому автобусі. На місці пошкодження залізничних колій працює слідча група, яка з’ясує причину події», — пише «Жесть Бєлгород» у «Telegram», де оприлюднено світлини з місця події.

Як повідомляла «Варта1», у прикордонних з Україною регіонах рф паніка: росіяни готуються до партизанської війни.

Довідково. Бєлгородська область входить до складу Центрально-Чорноземного економічного району й Центрального федерального округу Російської Федерації. На півдні й заході вона межує з Луганською, Харківською й Сумською областями України, на півночі й північному заході — з Курською, на сході — з Воронезькою областями Росії.

Скріншот соцмережі

Фото: "Жесть Бєлгород"/"Telegram"

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також