У білорусі будують сховище для російської тактичної ядерної зброї (ВІДЕО)

путін заявив, що росія вже передала білорусі комплекс «Іскандер»

Фото: ілюстративне

Президент  країни агресорки володимир путін заявив, що на території білорусі будують спеціальне сховище для тактичної ядерної зброї.

Його цитують Телеграм-канали  «ТАСС» та «Интерфакс».

путін заявив, що росія вже передала білорусі комплекс «Іскандер», який може бути носієм ядерної зброї, а 1 липня закінчить будівництво спеціального сховища для тактичної ядерної зброї в білорусі.

путін заявив, що самопроголошений президент білорусі Олександр Лукашенко давно порушує питання про розміщення в Білорусі російської тактичної ядерної зброї.

Він також заявив, що росії «є чим відповісти» боєприпасам зі збідненим ураном, які для України передає Велика Британія. А повідомлення про їх постачання назвав спробою зірвати переговори росії з лідером КНР Сі Цзіньпінем.

путін також заявив, що у росії знають про плани постачання озброєнь в Україну, але ВПК росії «зробить утричі більше» боєприпасів, ніж планується поставити в Україну.

Також президент рф заявив, що за найближчі три роки росія побудує 1600 танків в їх кількість втричі перевищуватиме кількість танків Сил оборони України.

 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів