У Білорусі на базарі продають речі, які викрали російські мародери в Україні

Продається все, від техніки та авто до косметики та іграшок

У місті Наровля, що у Білорусі окупанти облаштували спеціалізований базар, де продають награбоване в Україні майно. Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Вони продають пральні та посудомийні машини, холодильники, дорогоцінні прикраси, автомобілі, велосипеди, мотоцикли, посуд, килими, витвори мистецтва, дитячі іграшки, косметика. Все те що росіяни здобули шляхом мародерства та грабунку мирного населення в Україні.

Також окупанти намагаються обміняти викрадену валюту — долари та євро. Але через внутрішні обмеження з обігу валюти, білоруси неохоче погоджуються на обмінні операції та пропонують окупантам звертатися в місцеві банки. 

З міста Буринь, що на Сумщині, в напрямку державного кордону рухається колона вантажних автомобілів з різноманітним майном — промисловими товарами та речами домашнього вжитку.

У місті Мозир у Білорусі скупчуються російські військові КАМАЗи з яких солдати вивантажують пакунки з речами, здобутими шляхом мародерства. Награбоване відправляється до РФ російською службою експрес-доставки СДЕК.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також