У боях під Соледаром загинув брат української відомої співачки зі Львова (ФОТО)

Співачка написала зворушливий пост

ФОТО: Ірина Федишин

Вчора, 9 лютого, Україна втратила ще одного Героя - Романа Климковича, який з перших днів війни пішов боронити рідну землю добровольцем. У свої 34 роки віддав життя за Україну, загинувши у бою під Соледаром.

Про смерть захисника повідомила його двоюрідна сестра та українська співачна Ірина Федишин.

«Ми тільки нещодавно бачилися, тебе відпустили на 10 днів додому. Ти зразу провідав нашу бабусю. Потім ти прийшов до мене у гості і розповідав про війну. Ти був повний сил, енергії, навіть, словом не обмовився, що там важко. А у мене, навіть, думки ніколи не було, що може щось трапитися. Ти постійно посміхався і піджартовув. Ми стояли на коридорі і ніяк не могли розпрощатися. Ти час від часу мене обіймав, йшов і знову зупинявся на розмову. Я запросила тебе на концерт у Трускавці, 25 січня. Ти сказав, що дуже постараєшся бути. Яка ж я була рада, коли побачила тебе у першому ряду. Ти, як завжди усміхався, аплодував і підтримував мене. Після концерту ми жваво спілкувалися, зробили з тобою фото…., Господи, це було наше останнє фото разом », - йдеться у повідомленні співачки.

Фото: Ірина Федишин

Вона зазначила, що 9 лютого зателефонували побратими Романа і сказали, що його більше немає.

«Я не вірила і до останнього сподівалася, що це помилка. Можливо, ти поранений і потрапив у полон. Але твій побратим Володя, з яким ви разом добровольцями пішли на війну, повернувся сьогодні у цей окоп і пересвідчився, що тебе вже немає …    Він намагається винести твоє тіло, сказав, що не залишить тебе. Але це зробити дуже важко, оскільки є оточення з трьох сторін. Володя, ти маєш вижити! Роман би цього дуже хотів. Якби не було важко, ти маєш подбати про свою безпеку. Прошу молитву за хлопців, яким у ці хвилини дуже важко », - наголосила вона у пості.

Фото: Ірина Федишин

"Дорогий мій братику, Ромчику! Ти назавжди у моєму серці, у нас було неймовірне веселе дитинство, яке ми кожного разу проводили разом у бабусі на літніх канікулах. Скільки спогадів…. Я завжди відчувала неймовірну твою підтримку і любов. Останнє твоє повідомлення у месенджері це - поцілунок . Останній твій пост - це про мої благодійні концерти. Вони будуть у твою пам’ять …
Ти гордився мною, а я ціле життя буду гордитися твоїм подвигом - віддати життя за волю України", - зазначила Ірина.

Раніше повідомлялося, Львівщина на війні втратила ще одного захисника.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк